​​​​​​​Vakantie plannen...

Plan jouw vakanties ver vooruit om zeker te zijn van een van de mooiste plekken en meest ideale en comfortabele vakantiehuisjes. Neem je agenda en plan een jaar vooruit, ook fijn voor jouw werkgever als hij of zij weet wie er wanneer niet op de werkplek aanwezig is. Weet je wat sommigen ook doen? Ze hebben een bepaalde periode in een leuk vakantiehuis doorgebracht. Ze zijn er zo enthousiast over dat ze bij vertrek meteen hun volgende vakantie boeken in hetzelfde huisje. Er zijn zoals je leest opties genoeg om te krijgen wat je wilt als je er maar op tijd bij bent. Kijk vooruit, plan vooruit en reserveer op tijd.

Wanneer kun je op vakantie?

Online een vakantiehuis huren is de beste en meest eenvoudige keuze. Je kunt op twee manieren te werk gaan:

- je kiest een periode wanneer jij vakantie neemt en kijkt wat er dan vrij is;
- je kijkt wat er vrij is en aan de hand daarvan neem jij vakantiedagen. Dat kan als jouw werkgever geen vaste vakantiedagen voor het personeel instelt.

​​​​​​​Als je op deze site kijkt zie je dat er veel vakantiehuizen te huur zijn. Zoveel moois, fraaie compleet ingerichte vakantiehuizen en een prachtige omgeving waar jij terecht komt als je voor het huren van een van de vakantiehuizen kiest. Het zal nog moeilijk kiezen zijn uit het ruime en zeer gevarieerde aanbod. Zet jouw eisen en wensen op papier en neem deze mee tijdens jouw zoektocht naar een vakantiehuis huren voor de zomer. Iedereen vindt zijn of haar ideale vakantie, want er wordt met alles en iedereen rekening gehouden.

Denk daarbij aan een kindvriendelijk huisje, een rookvrije accommodatie, een vakantiehuisje waar de hond welkom is, een luxe villa met sauna, faciliteiten als een vaatwasser, Wifi, een restaurant op het vakantiepark, een winkel, een broodjesservice, wandel- en fietsroutes, fietsenverhuur of een handige fietskar. Het is verstandig om het huren van spullen meteen bij de reservering van het vakantiehuisje door te geven, zodat je ervan verzekerd bent dat de fiets en/of fietskar voor je klaar staat als je op je vakantiebestemming arriveert.

Wat voor vakantiehuis wil je huren?

Het is prima om precies te weten welk vakantiehuis je wilt en dit meteen te boeken. Echter ook de prijs zal een rol spelen bij je keuze. Wat is jouw budget? Is dat het maximum of kun je er overheen gaan als je een geweldig vakantiehuisje hebt gevonden dat een beetje duurder is? Tel alle kosten bij elkaar om geen vervelende verrassing achteraf te krijgen: de huur van het huisje, extra kosten hond, huur van spullen, extra beddengoed, reserveringskosten, annuleringsverzekering, zakgeld. Lees op de site welke kosten inclusief zijn en welke niet. Uiteraard is een fijne vakantie zijn geld meer dan waard, toch is het verstandig de huur van verschillende vakantiehuizen met elkaar te vergelijken, zodat je niet teveel betaalt.

Met hoeveel personen ga je op vakantie?

Als je weet met hoeveel personen je op vakantie gaat kun je met dat gegeven een vakantiehuis huren voor de zomer of een andere periode. Echter wanneer er een hond met je meegaat, is het wellicht erg praktisch om een groter huisje te huren dan de ruimte die je voor het aantal personen nodig hebt. Zeker wanneer het om een middelgrote of grote hond gaat. Ook hij heeft ruimte nodig om te lopen en te slapen. Niets is zo vervelend dan dat je elkaar in de weg loopt. Zoek een leuk vakantiehuisje voor jou, de hond en de andere reisgenoten. Tijdens jouw zoektocht krijg je alle gegevens voorgeschoteld op de site, gegevens en afbeeldingen die relevant zijn voor een bepaald vakantieverblijf.

Wel of geen hond mee op vakantie?

Twijfel je nog of je de hond met je meeneemt op vakantie? Sommigen zullen daar nooit aan hoeven twijfelen en nemen hun hond overal mee naar toe. Weet echter dat je beperkt bent met een hond erbij, omdat hij niet overal mee naar toe kan. Het is echter wel heel gezellig als hij met je mee kan. Je hebt in de vakantie alle tijd voor elkaar. Er is ook voldoende aanbod aan vakantiehuizen waar de hond welkom is. Je kiest een huisje dichtbij de bossen, een huisje dat niet de hele dag in de zon ligt en zo zul je met meer factoren rekening houden bij jouw keuze van een vakantiehuisje. Kom je er niet uit, neem contact op met de aanbieder. Zij is expert in het vinden van een hondvriendelijk huisje en een hondvriendelijke omgeving.

Uiteraard neem jij voorzorgsmaatregelen zoals het gebruik van een anti teken- en vlooienmiddel, een aanlegspiraal met lange lijn, zodat de hond niet de benen kan nemen naar de buren. Kies voor een bestemming waar het niet te heet wordt. Een hond heeft eerder last van de warmte dan een mens. Voor de oudere hond of voor een puppy huur je een fietskar als je eropuit wilt trekken, zodat je niet gebonden bent aan het vakantiehuisje. Hoewel het daar prima vertoeven is, zul je ook graag wat van de fraaie omgeving willen zien. En dat is goed mogelijk met de fiets- en wandelroutes.

​​​​​​​Gaat de hond mee naar het buitenland, neem het dierenpaspoort mee, de hond moet gechipt zijn en zijn entingen hebben gehad plus een enting tegen hondsdolheid. Deze laatste moet je 21 dagen voor vertrek bij de dierenarts halen.

Ga terug naar blog

RUIM 100.000 PARTICULIERE VAKANTIEHUIZEN