​​​​​​​Lekker op vakantie naar Spanje!

Je kijkt er al naar uit, lekker aan het strand liggen, de mooie blauwe zee, de warme zon, je gaat naar Spanje natuurlijk! Daar kun je een huisje huren en volop genieten van alles wat dit mooie land jou te bieden heeft. Maar de vraag is dan waar wil je naar toe en welke wensen heb je? Er is veel om over na te denken dus daarom helpen wij je graag om daar eens goed over na te denken.

Met wie ga je een huisje huren Spanje?

De keuze is al gemaakt en je wil echt een huisje huren Spanje, maar dan moet je nog wel goed bedenken wie dat er mee gaan. Ga je samen, met het hele gezin, gaan er kinderen mee, met een vriendengroep of misschien wel met familie? Gaat er dan nog een hond mee? Of misschien twee? Hoe oud zijn de kinderen die meegaan? Is er dan voor hen ook genoeg te doen op de plaats waar je een huisje gaat huren? Zo zie je maar dat er veel is waar je rekening mee moet houden, maar bij ons kun je de filters invullen en dan kun je al snel zien welke huisjes in Spanje aan alle wensen voldoen.

Hoe ga je naar Spanje?

Dan is er nog de vraag, hoe ga je naar Spanje, wil je vliegen of met de auto? Het ligt er natuurlijk ook aan waar je precies naar toe gaat. Sommige mensen kiezen er graag voor om met de auto te gaan, zodat ze veel eigen spullen mee kunnen nemen. Anderen willen graag een koffer inpakken en dan in het vliegtuig stappen zodat op dat moment ook echt de reis begint. Als je met de auto gaat, dan heb je nog een hele weg te gaan en dan moet je goed alert zijn. Vliegen kan dan ook een stuk eenvoudiger zijn, maar dan moet je vaak wel op het vliegveld wachten. Maar wat je ook kiest, het zal de moeite waard zijn om van je mooie vakantie in Spanje te mogen genieten.

Wanneer een vakantiehuis huren Spanje?

Je hebt al veel keuzes gemaakt en dan is het nu nog een kwestie van kiezen waar dat je naar toe wil gaan. We helpen je graag mee om een goede keuze te maken en dan zou je eens kunnen denken aan een huisje huren in Andalusië. Dit ligt helemaal in het zuiden van Spanje en daar vind je dan ook vele kustgebieden. Costa Almeria, maar ook Costa del la Luz en Costa del Sol horen er bij. Denk dan ook eens aan de mooie en ruige binnenlanden, woestijnen, bergen en dan nog mooie witte dorpjes die eeuwenoud zijn. Dit zal echt een reis worden die je niet snel gaat vergeten. Ga dan ook naar de mooie steden zoals Granada, Sevilla en Córdoba, daar moet je echt naar toe gaan als je hier een huisje gaat huren.

Een andere optie die je hebt is bijvoorbeeld een huisje huren in Baskenland en Cantabrië. Dit ligt in het noorden van Spanje maar staat wel bekend als heel bijzonder gebied. Het Baskenland vind je tussen de Atlantische Oceaan en de bergen. Cantabrië is wat kleiner en ligt ten oosten van het Baskenland. Maar het is er wel heel erg mooi. Veel mensen komen er graag vanwege de heerlijke keuken en vanwege de steden Bilbao en mondain San Sebastian.

Als je toch wat anders wil dan kun je ook een huisje huren op Mallorca – de Balearen. Je vindt de eilandengroep in de Middellandse zee, ten oosten van het Spaanse vasteland. Hierbij zijn Ibiza en Mallorca dan de twee grootste eilanden. Heel leuk om eens te bezoeken, maar ook zeker de moeite waard om daar wel een dag voor uit te trekken. Ook voor kinderen is hier meer dan genoeg te doen. Als je samen gaat, kun je ook naar Ibiza gaan en dan lekker feesten, uitslapen en zonnen op het strand! Doe waar je je goed bij voelt en ga dan een huisje huren in Spanje zodat je van een heerlijke vakantie mag gaan genieten.

Genieten van een huisje huren in Spanje

Jong en oud komen graag in Spanje en daar kun je ook snel achter komen waarom dat zo is. Een huisje huren in Spanje is via ons zo geregeld en dan heb je wat moois om naar uit te kijken. Het aftellen kan beginnen zodra dat jij de reis hebt geboekt!

Ga terug naar blog

RUIM 100.000 PARTICULIERE VAKANTIEHUIZEN