zorgeloos genieten van uw investering!

Vakantiehuis verhuren

je vakantiehuis verhuren

Verhuren is simpeler dan ooit

Voor individuele huizen

Bent u eigenaar van een vakantiehuis en wilt u ontzorgt worden met de verhuur, maar wel controle kunnen houden over uw huis? Neem contact met ons op, wij helpen!

Voor vakantieparken

Heeft u een vakantiepark en wilt u een reserveringssysteem, website en channelmanager in 1 hebben? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.  

Voor investeerders

Bent u investeerder van een vakantiehuis?
Het enige wat u hoeft te doen is genieten van uw vakantiehuis dat voldoet aan de verwachtingen.

Waarom verhuren via HuisjeHuren.nl

Het is ons doel, alle eigenaren van vakantiewoningen met het grootst mogelijke succes te helpen bij de verhuur. Vakantiegangers kunnen via onze website(s) een vakantie in een vakantiehuis net zo gemakkelijk en veilig boeken als een hotel. Maak gebruik van onze ervaring en know-how, en haal een mooi rendement uit uw investering! 

Kiest u voor HuisjeHuren.nl, dan kiest u voor het maximaal haalbare resultaat. U krijgt alle vrijheid bij het verhuren van uw vakantiehuis. U kunt van ons platform gebruik maken zonder langlopende contracten of hoge provisie. Heeft u een reservering ontvangen buiten HuisjeHuren om of gaat u zelf gebruik maken van de woning? Geen probleem, u kunt de periode gewoon blokkeren in de beschikbaarheidskalender! Door middel van een aparte inlog kunt u zelf alle informatie op onze website beheren.

Kosten voor het verhuren van uw vakantiehuis

Een jaarabonnement voor het verhuren van een vakantiehuis bedraagt slechts € 119,00 excl. BTW per jaar. Heeft u meerdere vakantiehuizen in de verhuur ? Iedere extra vakantiewoning kost € 99.00 excl. BTW per jaar . Wij berekenen geen provisie. U betaalt bij ons geen boekingskosten, alleen een jaarlijkse bijdrage in de vorm van abonnementskosten. Voor een vast bedrag per jaar komt u nooit voor verrassingen te staan. Uw vakantiehuis wordt uitgebreid gepresenteerd op onze website www.huisjehuren.nl.

Je vakantiehuis aanmelden

Adverteren met uw vakantiehuis

€ 119 / jaar

1 25

  • Verhuren zonder provisies
  • Vast bedrag per jaar
  • Vrijheid bij het verhuren van uw vakantiehuis
  • Zelf uw vakantiehuis beheren op de website

De 9 mooiste plekken in Portugal

14 sep. 2022

De 9 mooiste plekken in Portugal om een huisje te huren

Lees meer

Huisje huren in Nederland

6 sep. 2022

Huisje huren Nederland

Lees meer

De mooiste bezienswaardigheden in Tsjechië

15 aug. 2022

De mooiste bezienswaardigheden in Tsjechië

Lees meer

RUIM 75.000 PARTICULIERE VAKANTIEHUIZEN

Onderdeel van Recreatie Online B.V.