De veiligheid en gezondheid van onze klanten staat bij ons voorop. Wij houden de informatie omtrent het coronavirus (COVID-19) dan ook nauwlettend in de gaten zodat wij jullie zo goed mogelijk kunnen helpen en informeren. 

De kleuren


Is het reisadvies voor je bestemming code geel? Goed nieuws! Dan kun je naar dit land afreizen. Liever nog niet op vakantie? Vraag je reisadviseur of je kunt omboeken. Annuleren is alleen mogelijk volgens de voorwaarden.

Is het reisadvies voor je bestemming code oranje én vertrek je binnen twee weken? Dan kun je veelal kosteloos omboeken of annuleren. Neem contact met ons op om te overleggen.

Is het reisadvies voor je bestemming code oranje én vertrek je pas later dit jaar of volgend jaar? Dan wordt je reis (nog) niet kosteloos geannuleerd. De kans is groot dat het reisadvies nog wordt aangepast en dat je reis dus door kan gaan. 

Let op! Bovengenoemde richtlijnen kunnen afwijken. De voorwaarden kunnen per reisuitvoerder verschillen. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden en voorwaarden die van toepassing zijn op uw specifieke situatie. Bij het aanpassen van het reisadvies houdt het Ministerie van Buitenlandse Zaken vooral rekening met gezondheidsrisico’s en dus niet met het feit dat bezienswaardigheden en openbare gelegenheden nog beperkt geopend zijn. Helaas kun je hier wel mee te maken krijgen tijdens een vakantie. 

RUIM 100.000 PARTICULIERE VAKANTIEHUIZEN