​​​​​​​Huisje huren in Gelderland of andere Nederlandse provincie

Op reis in eigen land. Het kent veel voordelen. Geen lange autoritten met de gebruikelijke files, snel thuis als het nodig mocht zijn, geen taalproblemen en ook het eten in eigen land is je bekend en zal je zeker smaken. Er zijn veel provincies waaronder Gelderland waar je kunt kiezen voor huisje huren, een compleet vakantiehuisje in een fraaie omgeving. Gelderland is de grootste provincie van het land. Er zijn veel bezienswaardigheden en deze provincie kent een prachtige natuur. Maak zeker ook kennis met haar streekproducten waaronder: honing, kaas, fruit (uit de Betuwe), brood, mosterd (uit de Achterhoek), die moet je geproefd hebben.

​​​​​​​En omdat een vakantie met kinderen nogal prijzig kan uitpakken, zijn er ook gratis uitjes mogelijk: kinderboerderijen, recreatiegebieden, het kabouterpad, roofvogeltuin en ijsboerderij. Steden als Nijmegen en Arnhem nodigen je uit om te shoppen, maar ook een museumbezoek is mogelijk. Gezellige horecagelegenheden voorzien je van iets lekkers. Op tijd naar huis, dat hoeft niet als je in Gelderland een vakantieaccommodatie hebt gereserveerd. Je ervaart meteen dat huisje huren een prima keuze is.

Huisje huren in een waterrijk Nederland

Nederland is rijk aan water en de recreatie die daarbij hoort. Je zult genoeg plekken tegenkomen om een heerlijke vakantie te vieren. Huisje huren aan het water, het zal je bevallen. Voorbeelden van streken waar dit mogelijk is: de hele westkust van Noord- en Zuid-Holland, Zeeland, de Waddeneilanden, de Biesbosch in Noord-Brabant, het IJsselmeer, een huisje aan de Maas, aan de Rijn, in Zeeland aan de Westerschelde. Je hoeft niet perse een huisje aan de kust te huren, verder landinwaarts is het ook prima vertoeven.

​​​​​​​Pak de kaart van Nederland erbij en bepaal welk (buiten)gebied je wilt gaan ontdekken. Je kunt dan gericht op zoek gaan naar een comfortabele vakantieaccommodatie. Als je kiest voor een vakantie aan het water dan is het erg praktisch om een fiets mee te nemen of deze ter plekke te huren. Vanuit jouw vakantielocatie zijn er vaak fraaie fiets- en wandelroutes voor je uitgestippeld. Je komt dan op plekken waar je met de auto langs rijdt zonder iets van de omgeving te zien. Tip: je krijgt een totaal andere kijk op de omgeving als je deze per boot vanaf het water ziet. Kies ook eens voor een tocht over het water.

Huisje huren, de beste tijd is nu

Ken je het gevoel dat je vandaag even niets hoeft? Heerlijk, toch? Wil je dat gevoel langer vasthouden kies dan voor huisje huren in de vakantie voor een bepaalde periode. Thuis zit je nooit lang stil. Er ligt van alles op je te wachten, de heg moet gesnoeid, de kledingkast nagekeken en ook het bezoek weet je te vinden. Allemaal erg leuk, maar een vakantie helemaal niets hoeven……. . Laat die droom uitkomen en ga er een poosje tussenuit om helemaal tot rust te komen. Er zijn veel plekken die daarvoor zeer geschikt zijn. Wat te denken van de provincie Drenthe, ook bekend als het land van Bartje? Deze naam komt van de hoofdpersoon van het boek van Anne de Vries.

​​​​​​​De ongekende schoonheid, de rust en de variatie van de natuur in Drenthe zal je verwonderen: zandverstuivingen, veenmoerassen en heidevelden. Je kunt er verschillende nationale parken bezoeken, musea en de beroemde hunebedden. Ga lekker uit eten en proef de streekproducten. Kies voor de fiets of ga wandelen als je een gebied wilt bekijken, je ziet zoveel meer dan wanneer je in de auto zit. Wil je verzekerd zijn van een huisje in een bepaalde streek, reserveer op tijd. Vraag jij je af wanneer dat je het beste online een boeking kunt plaatsen? De beste tijd van huisje huren: doe het nu! Je ziet meteen wat er wanneer voor jou beschikbaar is.

Waar wil je een vakantiehuis huren?

Afhankelijk van wat je wilt gaan bekijken kies jij de provincie waar jij een huisje gaat huren voor een bepaalde periode in of buiten de vakantietijd. Onderstaand enkele voorbeelden van steden die meer dan de moeite waard zijn. Waar gaat jouw interesse naar uit? De kust, natuurgebieden, musea, een attractiepark, een dierentuin, gezellige winkels en horeca.

          - Groningen in de gelijknamige provincie
          - Zierikzee in Zeeland
          - ’s-Hertogenbosch in Noord-Brabant
          - Leiden in Zuid-Holland
          - Nijmegen in Gelderland
          - Zwolle in Overijssel
          - Valkenburg in Limburg
          - Leeuwarden in Friesland
          - Haarlem in Noord-Holland
          - Lelystad in Flevoland
          - Meppel in Drenthe
          - Utrecht in gelijknamige provincie Utrecht
          - En nog vele andere mooie plaatsen……

Heb je een keuze kunnen maken? Kijk dan waar je terecht kunt voor huisje huren in de buurt van hetgeen jij wilt gaan bekijken. Vanuit een comfortabele vakantieaccommodatie stippel jij je fiets- of wandelroutes in de vaak historische steden uit.​​​​​​​

Ga terug naar blog

RUIM 100.000 PARTICULIERE VAKANTIEHUIZEN