Leukste vakantiebestemmingen Nederland

Je hebt zin om even op vakantie te gaan, wil je een huisje huren? Ga dan op zoek naar de leukste vakantiebestemmingen in Nederland. Er zijn meer dan genoeg mogelijkheden, als je maar weet wanneer je wil gaan en waar je naartoe wil, dan is het zo geboekt. Bij ons kun je op je gemak een kijkje nemen en dan de leukste vakantiebestemmingen in Nederland ontdekken.

Limburg

Dol op de heuvels? Natuur en wisselende landschappen? Ga snel een huisje huren in Limburg. Geniet van dit mooie vakantiehuisje. Je gaat er niets tekort komen, maar er zijn ook nog veel andere huisjes te huren. Bij ons kun je op je gemak nagaan wat je wil. Kindvriendelijk? Wil je de hond meenemen? Een sauna? Een speeltuin voor de kinderen? In het zuiden of noorden van Limburg? Veel om over na te denken, maar je hebt hier wel de huisjes die je wil en die aan je wensen voldoen.

Zeeland

Als je van de zee houdt, dan is het heerlijk om naar de provincie Zeeland te gaan. Lekker aan het strand wandelen, schelpen zoeken, zandkastelen bouwen, een mooie route volgen en ga zo maar door. In Zeeland kun je ook heerlijk fietsen, er zijn mooie routes die je kunt volgen en dan heb je weer een mooie plek ontdekt. Voor jong en oud is er veel te doen, kom daarom snel een huisje huren en geniet van je verblijf in deze mooie provincie. Geniet bijvoorbeeld in dit mooie vakantiehuisje.

Friesland

Je wil graag de rust opzoeken, genieten van de mooie natuur, wandelingen maken, of lekker fietsen? Aan natuur geen gebrek in het mooie Friesland. Het is een van de mooiste vakantiebestemmingen van Nederland waar je gaat genieten. Je hebt hier veel mooie plaatsen die je echt wil ontdekken. Geniet ook van je verblijf in het mooiste vakantiehuisje wat je gaat huren. Mogelijkheden zijn er meer dan genoeg, wat dacht je van een huisje huren met een sauna? Of een huisje waar de hond lekker mee mag genieten?

Gelderland

Tijd om vakantie te vieren? Bezoek dan de provincie Gelderland. Het hele jaar door is hier veel te beleven voor jong en oud. Honden zijn er meer dan welkom! Je hebt heerlijke vakantiehuisjes waar je hond welkom is. Ga een huisje huren in het mooie Gelderland, mooie wandelingen maken in de bossen en de heide. Een mooie fietstocht maken of gewoon genieten van de stilte bij je vakantiewoning. Weet je al welk huisje je wil huren? Bezoek onze site om snel je keuze te maken en te reserveren.

Drenthe

In het mooie Drenthe komen jong en oud tot rust. Geef je er aan over en ga wandelen, fietsen of net waar je op dat moment zin in hebt. Een huisje huren met sauna is ook een goede optie, want ook dan geniet je van de rust! Ga er even een paar dagen tussenuit om even op te laden en dan is Drenthe een van de mooiste vakantiebestemmingen in Nederland waar je geweest moet zijn.

Noord-Holland

In het mooie Noord-Holland zijn jong en oud altijd aan het genieten. Of je nu naar de stad wil, of je wil de rustige natuur en het strand opzoeken, het kan hier allemaal. Een huisje huren is daarom ook altijd de moeite waard, want er zijn mogelijkheden genoeg. Een huisje op een camping waar de kinderen welkom zijn, of liever een hondvriendelijk huisje? Of wil je lekker vanuit het noorden naar Texel? Het is allemaal mogelijk. Zorg dat je dan op tijd in Den Helder bent en dan vaar je zo met de boot in een half uur naar het mooie eiland. Ieder seizoen genieten veel toeristen in deze regio van een heerlijke ontspannen vakantie.

Overijssel

Fietsen, wandelen, van de rust genieten, winkelen, waar heb jij zin in tijdens je vakantie? In het mooie Overijssel is het allemaal mogelijk. Geniet van een heerlijk vakantiehuisje om een camping of een vakantiepark. Je beslist zelf waar je heen wil, volop luxe met een sauna bijvoorbeeld of gewoon een eenvoudig huisje. Alles kan, als je maar snel boekt, dan heb je volop keuze en een huisje wat voldoet aan al je wensen.

Noord-Brabant

Noord-Brabant is een plaats waar je lekker tot rust kunt komen en dit af kunt wisselen met een bezoekje aan de drukkere steden, zoals Eindhoven en Breda. Ook Den Bosch is erg in trek bij toeristen. Weet jij al waar je een huisje wil huren? Neem de hond mee, geniet van de mooie wandelingen in de bossen, bijvoorbeeld in Oosterhout. Je hebt alle tijd om hier op je gemak een huisje uit te kiezen waar je wil verblijven, met of zonder luxe. Je hebt het helemaal zelf in de hand, als je maar van een van de mooiste vakantiebestemmingen in Nederland gaat genieten.

Ga terug naar blog

RUIM 100.000 PARTICULIERE VAKANTIEHUIZEN