Geef stijl aan je tuin met een buitenkleed

Bij Floorpassion vind je een ruim aanbod aan vloerkleden, bestemd voor zowel binnen als buiten. Mogelijk leg je niet direct de link met buitenkleden, echter zijn er genoeg vloerkleden te vinden die uitermate geschikt zijn om buiten neer te leggen. Je geeft zo extra stijl aan je tuin, terras of balkon, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de conditie van het vloerkleed. Deze buitenkleden zijn specifiek gemaakt om weer en wind te doorstaan en zullen in uitstekende conditie blijven verkeren, zelfs bij intensief gebruik in de buitenlucht. Een buitenkleed is vaak multifunctioneel, waardoor deze ook prima binnenshuis kan worden gelegd. Zo heb je een vloerkleed dat je op verschillende locatie in en om het huis kunt plaatsen. Je brengt stijl en comfort naar de tuin of balkon door een buitenkleed neer te leggen onder tuinmeubilair, zodat je ook buiten kunt genieten van knusheid.

Voordeel van een buitenkleed

Een buitenkleed doet veel voor de uiterlijke sfeer en uitstraling van zitgedeeltes in de tuin. Een buitenkleed is specifiek ontwikkeld om bestand te zijn tegen invloeden van het weer, waardoor je niet bezorgd hoeft te zijn, dat het buitenkleed snel lelijk of beschadigd raakt. Ook hebben buitenkleden geen hoog prijskaartje, waardoor je eenvoudig een buitenkleed kunt plaatsen in die delen van de tuin waar je heerlijk wil loungen. Je zorgt zo voor warme en droge voeten, net zoals dit binnenshuis zou zijn met een vloerkleed in de woonkamer. Je brengt de gemoedelijke sfeer van binnen zo mee naar buiten, waardoor ook je tuin een huiselijke sfeer uitstraalt. Er zijn diverse soorten en maten aan buitenkleden waaruit je een keuze kunt maken.

Onderhoud van buitenkleden

Het buitenkleed heeft weinig tot geen onderhoud nodig, waardoor je niet extra hoeft te betalen voor schoonmaakpakketten. Een buitenkleed is eenvoudig stof te zuigen met een stofzuiger. Ook kun je het buitenkleed regelmatig even uitkloppen om bladeren en vuil weg te nemen. Indien er vlekken ontstaan, kun je deze eenvoudig met een natte doek verwijderen. Het materiaal is dusdanig vervaardigd dat je het buitenkleed snel is schoon te krijgen, zonder dat je hier veel moeite voor hoeft te doen of veel aanvullende reinigingsmiddelen voor nodig hebt. Je kunt eventueel een vlekkenspray gebruiken om hardnekkige vlekken te verwijderen. Toch zal het buitenkleed mooi en schoon blijven, en in uitstekende conditie blijven verkeren. Zo kun je lang genieten van prachtige tapijten voor in de tuin of op het balkon.

Vormen en maten voor buitenkleden

Buitenkleden zijn in verschillende vormen en maten verkrijgbaar bij Floorpassion. In de online webshop kun je eenvoudig selecteren op buitenkleden, waarbij diverse fraaie tapijten zichtbaar worden. In verschillende stijlen zijn buitenkleden te bestellen, zodat er voor elke woonstijl iets tussen zit. Kies voor vintage, landelijke of moderne buitenkleden, in uiteenlopende groottes, kleuren en materialen en geniet van een heerlijk comfortabel vloerkleed voor in de buitenlucht. Met zekerheid vind je een buitenkleed dat de aankleding in de tuin geheel compleet maakt.Ga terug naar blog

RUIM 100.000 PARTICULIERE VAKANTIEHUIZEN