​​​​​​​Huisje huren in Nederland

Tijd voor vakantie? Blijf lekker in eigen land en ga een huisje huren in Nederland voor een korte break van een week, midweek of weekendje. Er is zoveel te doen en te genieten in ons eigen kikkerlandje, zoals de mooie provincies Drenthe, Zeeland of Limburg en natuurlijk de magische natuurgebieden zoals de Veluwe en het Drents-Friese Wold. Waar je ook bent, je hebt ongetwijfeld een heerlijke vakantie.

Nederlanders gaan graag op vakantie. Gemiddeld trekken we er zo’n vier keer per jaar op uit voor een korte of langere vakantie. De zomervakantie is natuurlijk heel populair, maar ook tijdens de feestdagen, zoals Kerst, Pasen, Pinksteren en Hemelvaart trekken we er graag op uit voor een lang weekend. Daarnaast zijn ook de schoolvakantie voor een korte vakantie, zoals de voorjaarsvakantie, meivakantie en de herfstvakantie. Een vakantiehuis huren in Nederland is dan razend populair, omdat het lekker dichtbij is, je bent er in een mum van tijd en houd de meeste tijd over om te genieten van je welverdiende (korte) vakantie.

Huisje huren aan zee

De kustprovincies Noord-Holland, Zuid-Holland en Zeeland zijn altijd heel populair. Lekker uitwaaien op het strand langs de Nederlandse kust. Heerlijk! Vanuit je vakantiehuis aan de kust ben je lekker dicht bij het strand en de prachtige badplaatsen. Lekker wandelen of fietsen op het strand en door de duinen is het hele jaar door populair. Met name Zeeland staat bekend om de schone en veilige stranden. Bovendien worden daar de stranden niet zo massaal bezocht als bijvoorbeeld in Bloemendaal, Zandvoort, Scheveningen of Egmond-aan-zee. De stranden zijn met name gericht op gezinnen en voorzien van speeltuinen, strandwachtposten, toiletten en douches. Daarnaast heeft Zeeland gemiddeld de meeste zonuren. Een huisje huren aan zee in Nederland waar je lekker kunt uitwaaien en kunt genieten van de prachtige badplaatsen dat wil toch iedereen! 

Huisje huren in de natuur

In Nederland zijn veel prachtige natuurgebieden waar je heerlijk kunt wandelen, fietsen en eventjes helemaal tot rust kunt komen. Niet voor niets gaan veel vakantiegangers een vakantiehuis huren in de natuur, zoals bijvoorbeeld op de Hoge Veluwe in Gelderland, het Drents-Friese Wold op de grens van Drenthe en Friesland, de Friese Meren in Friesland, de Loonse en Drunense Duinen, de Biesbosch, de Sallandse Heuvelrug en het prachtige heuvellandschap in Zuid-Limburg. Je vakantiehuis kan dan perfect dienen als uitvalsbasis voor een stevige wandeling of een rustgevende fietstocht. Bij ons kun je een huisje huren in de natuur voor een betaalbare prijs!

Leuke bezienswaardigheden en uitjes in Nederland

Ons land is relatief klein, dus ga je een vakantiehuis huren in Nederland, dan kun je alle kanten op en is in principe alles redelijk snel bereikbaar. Perfect om te genieten van alle bezienswaardigheden en heerlijke uitjes vanuit je vakantiehuis. Ga er lekker op uit om de omgeving te verkennen of ga eens een attractiepark, dierentuin of museum bezoeken. Of ga eens een dagje cultuur snuiven. Er is zoveel te doen, voor jong en oud. Wat dacht je bijvoorbeeld van een dagje Amsterdam met haar prachtige Amsterdamse grachten die op de UNESCO Werelderfgoedlijst staan. Of breng eens een bezoekje aan Artis, GaiaZOO of Wildlands. Ook het Spoorwegmuseum in Utrecht, Paleis Het Loo in Apeldoorn, Safaripark Beekse Bergen en de Efteling in het Brabantse Kaatsheuvel zijn ideale uitstapjes vanuit je vakantiehuis in Nederland. Daarnaast zijn de vissersdorpen Marken, Volendam en Urk altijd zeer populair voor een dagje uit. Geen tijd om door heel Nederland te rijden? Bezoek dan eens Nederland in het klein in Madurodam in Den Haag. Andere populaire bezienswaardigheden zijn de kaasmarkten in Alkmaar en Gouda, het Anne Frank Huis in Amsterdam en het Dolfinarium in Harderwijk. Een huisje huren in ons eigen Nederland is een blijft populair!

Ga terug naar blog

RUIM 100.000 PARTICULIERE VAKANTIEHUIZEN