​​​​​​​Op zoek naar huisje huren in Nederland

Ook het boeken van een vakantie kan al voor veel plezier zorgen, dankzij het grandioze en mooie aanbod. Er staan prachtige compleet ingerichte huisjes voor jou klaar door heel Nederland. Op zoek naar huisje huren in eigen land zal dus altijd succesvol zijn. Maak een keuze uit de verschillende provincies of zoek je liever naar een speciaal gebied met veel bossen of bezienswaardigheden. Geef jouw wensen door en er wordt op de site gericht gezocht naar een ideale plek voor jou en je medevakantiegangers.

​​​​​​​Alle info die je nodig hebt vind je bij de vakantieaccommodatie, die ook nog fraai geïllustreerd wordt met afbeeldingen van het huisje, de inrichting en de omgeving. Je kunt het hele jaar door een huisje reserveren. Boek jouw droomvakantie op tijd. Veel mensen trekken er graag opuit naar de kust in Zeeland, naar een van de Waddeneilanden, de bossen op de Veluwe of het fraaie heuvellandschap in Limburg of een ander aantrekkelijk gebied.

Huisje huren in een natuurlijke omgeving

De natuur trekt mensen aan, een natuurlijke omgeving ontspant en niet iedereen kan daar in het dagelijkse leven van genieten. Een huisje huren in de vakantie in de natuur is mede daarom erg aantrekkelijk. Kinderen kunnen er zonder gevaar vrij buiten spelen op een mooi aangelegd vakantiepark in een groene omgeving. Denk daarbij aan de Veluwe in Gelderland, de Betuwe in het zuidwesten van deze provincie en een klein gedeelte in Zuid-Holland, het Groene Hart van Nederland, een veenweidegebied vlakbij fraaie steden als Rotterdam, Den Haag, Leiden, Haarlem.

De natuur vind je door heel Nederland. Mooie wandel- en fietsroutes die je op de mooiste plekken brengen. Recreëren aan de kust en genieten van de zonsopkomst en zonsondergang, van de duinen, de fraaie natuurgebieden met veel vogels, denk ook aan de Waddeneilanden en ga met een gids wadlopen om de natuur te zien en te voelen. Je ervaart de natuur zoveel meer als je er middenin zit, dus een huisje huren om wat langer dan een dag te genieten is zeker aan te raden.

Huisje huren, welke provincie in Nederland kies je?

Nederland ontdekken in de vakantie, een goed idee. Er is in dit land namelijk veel te zien en te beleven wat je waarschijnlijk nog niet kent. Watersporten in de vakantie, kies voor een huisje huren in Zeeland en bekijk de opties. Dat kan ook in de andere kustprovincies als Noord- en Zuid-Holland, Friesland, Groningen en de Waddeneilanden. Vergeet ook de activiteiten op en aan het IJsselmeer niet. Watersport (kiten, surfen, varen), cultuur en natuur, je hebt er alles binnen je bereik. Een dagje niet actief? De prachtige stranden nodigen je uit om je helemaal te ontspannen. Wist je dat de IJsselmeerkust een natuurmonument is? Een dag geen stranddag? Bezoek het Woudagemaal in Lemmer. Heel bijzonder, het is namelijk het enige nog in werking zijnde gemaal van de wereld.

Luxe vakantiehuis huren aan zee

Wil je in Nederland een vakantie aan zee? Dan zijn er veel mogelijkheden. Je kunt naar de provincie Zeeland, Noord- en Zuid-Holland, Friesland, Groningen of je kiest voor huisje huren aan het fraaie IJsselmeer. Wil je weg van het vasteland, dan zijn de Waddeneilanden een prima bestemming, waar je wordt omringd door water. Zowel een actieve als een passieve vakantie liggen voor je klaar als je naar de kust afreist.

​​​​​​​Bij de verschillende opties van huisje huren lees je meteen wat je kunt verwachten van het vakantieverblijf, de faciliteiten ter plekke, de activiteiten op het park en in de omgeving. De huisjes zijn compleet ingericht en het zal je niet verbazen dat er aan de kust veel opties zijn om de watersport te beoefenen. Echter ook als je alleen voor de zon, het strand en de duinen gaat kom je hier niets tekort.

Comfortabel vakantiehuis huren in elke Nederlandse provincie

Een vakantie weg van huis, maar geen dagen in de auto rijden, kies dan voor huisje huren in Nederland. Elke provincie heeft gebieden waar jij nog nooit bent geweest en die de moeite waard zijn. Trek er een week of langer voor uit om alle bezienswaardigheden te bekijken en de cultuur te proeven. Elke provincie en elke streek hebben hun eigen attracties. Een kleine greep eruit:
-  Noord-Brabant: de Drunense duinen, de Efteling
-  Limburg: Maastricht, het Drielandenpunt
Zeeland: Neeltje Jans, de Deltawerken
-  Noord-Holland: de kaasmarkt, Rijksmuseum, Muiderslot
-  Zuid-Holland: de dierentuin, de Erasmusbrug, musea, fraaie stranden
-  Friesland: musea, de prachtige oude stad Leeuwarden
-  Groningen: Lauwersmeer, Martinitoren
Drenthe: de Hondsrug, esdorpen of brinkdorpen
-  Gelderland: musea, de Hoge Veluwe, fraaie kastelen en gebouwen
-  Overijssel: Giethoorn, Hof van Twente, Sallandse Heuvelrug
-  Utrecht: musea, stadsrondvaart
​​​​​​​-  Flevoland: Urk, natuurpark Lelystad, Oostvaarderplassen

Ga terug naar blog

RUIM 100.000 PARTICULIERE VAKANTIEHUIZEN