​​​​​​​6 Redenen om een huisje te huren

Of je vakantie echt geslaagd is, hangt voor een groot gedeelte af van de plek waar je verblijft. Ook al breng je het grootste gedeelte van je vakantie misschien buitenshuis door, je wilt wel ‘s avonds weer ‘thuiskomen’ op een schone en uitnodigende plek met alle voorzieningen. Je kunt natuurlijk in een pension of hotel verblijven, maar heb je wel eens nagedacht om een huisje te huren? Een huisje huren heeft namelijk vele voordelen ten opzichte van andere mogelijkheden. Sommige huisjes zijn relatief klein en basic, maar andere huisjes zijn volledig ingericht met alle faciliteiten en soms zelfs een zwembad of sauna erbij. Sommige huisjes zijn gelegen in de buurt van populaire plekken, andere juist weer wat rustiger en meer afgelegen. Kortom, er is voldoende keuze en voor elk wat wils, zowel voor een kort verblijf als een lange vakantie. Hieronder 6 redenen voor een huisje huren.

1. Je geniet van een thuis

Als je op reis gaat wil je even kunnen ontsnappen aan de dagelijkse sleur en even lekker genieten van de nieuwe omgeving. Je kunt lekker ontspannen, even de geest verfrissen en weer helemaal opladen. Dat moet natuurlijk niet ten koste gaan van je comfort. Een hotel mis de huiselijke sfeer. Vakantiehuisjes hebben dit wel en je voelt je er meteen als thuis, maar dan thuis in een totaal andere omgeving.

2. Ruimte voor familie en vrienden

Een hotel is vaak duur en beperkt. Ga je een huisje huren, dan kun je dat samen met familie of vrienden doen. Op die manier kun je de kosten lekker delen. Ook heb je voldoende ruimte om familie of vrienden te ontvangen voor een dagje. Een huisje huren is dé perfecte manier om iedereen te vermaken.

3. Waar voor je geld

In een vakantiehuisje krijg je echt waar voor je geld. Vaak neemt de accommodatie het grootste gedeelte van je vakantiebudget in beslag. Dan is het vaak lastig om dé perfecte plek voor je vakantieverblijf te vinden. Ga je een vakantie huisje huren, dan krijg je pas echt waar voor je geld. Voldoende ruimte, voldoende slaapplekken, alle voorzieningen, een eigen keuken en soms zelfs een zwembad of meer. En dat alles tegen een zeer betaalbare prijs.

4. Privacy

Iedereen wil tijdens zijn of haar vakantie een beetje privacy. In een vakantiehuis heb je dezelfde privacy die je thuis ook hebt, zeker als je een vrijstaand huis of vakantievilla huurt. Je hebt geen last van drukte of nieuwsgierige blikken.

5. Ontvlucht de drukte

Drukte tijdens je vakantie kan tot veel ergernis lijden. Dat kan het moment maar ook zelfs je hele vakantie verpesten. In reisgidsen worden vaak de vele hordes toeristen niet vermeld en dat kan voor een grote teleurstelling zorgen. Als je je eigen huisje huurt, ontloop je al deze drukte en kun je pas echt genieten van je welverdiende rust.

6. Veel keuze

Wil je een huisje huren, dan heb je heel veel keuze. Van klein studio-appartement tot vrijstaande luxe villa, alles is mogelijk. Ook met een beperkt budget heb je vele beschikbare opties op de meest prachtige locaties. Een ruime plek, met zwembad en een geweldig uitzicht. Ook daarvoor hoef je niet je hele bankrekening leeg te halen.

Ga terug naar blog

RUIM 100.000 PARTICULIERE VAKANTIEHUIZEN