Op vakantie met kinderen: 4x inspiratie!

Ben jij van plan om binnenkort met je kinderen op vakantie te gaan? En kun je wel wat inspiratie gebruiken voor mooie bestemmingen? Lees dan gauw verder. Het vinden van kindvriendelijke vakantiebestemmingen kan nog weleens een uitdaging zijn. De bestemming moet natuurlijk leuk zijn voor zowel de ouders als kinderen. Gelukkig zijn er genoeg inspirerende bestemmingen voor een kindvriendelijke vakantie. Hieronder vind je inspiratie voor een aantal kindvriendelijke bestemmingen!

De ardennen

Als je dichtbij op vakantie wilt gaan, zijn de Ardennen de ideale plek voor een onvergetelijke kindvriendelijke vakantie. De Ardennen staan bekend om de prachtige natuur, zoals bossen, rivieren, rotsen en meer. In en rondom de Ardennen zijn er genoeg accommodaties waar je goed kunt verblijven met het hele gezin. Verblijf bijvoorbeeld in een van de vele vakantieparken, waar er zowel voor kinderen als volwassenen genoeg te doen is. Zo kun je bijvoorbeeld een dagdeel op avontuur gaan in de Ardennen en het andere dagdeel in het zwembad van het vakantiepark uitrusten met je kinderen. In de Ardennen kun je bijvoorbeeld verschillende wandelroutes lopen, waarvan er ook een aantal kindvriendelijke wandelroutes tussen zitten. Kortom, er is genoeg te doen in de Ardennen!

Cochem

Ook de Duitse plaats Cochem is een goede optie om te overwegen als je op zoek bent naar een kindvriendelijke bestemming. Cochem is een populaire vakantiebestemming en ligt aan de rivier de Moezel. De plek staat bekend om het prachtige kasteel op de top van de stad. Je kunt het kasteel zowel van de binnen- als buitenkant bekijken en dit is natuurlijk een hele beleving voor zowel volwassenen als kinderen. Verder is het ook heerlijk om even door het authentieke centrum van de plaats te lopen. Hier kun je je ogen uitkijken naar de prachtige architectuur en gebouwen. Rondom Cochem zijn er ook veel wijngaarden die je kunt bezoeken en waar je ook wat wijn kunt proberen. De natuur rondom Cochem is ook erg mooi en hier kun je zeker prachtige wandelroutes lopen. Kies een kindvriendelijke wandelroute en geniet met het hele gezin!

Costa Brava

De Spaanse kust de Costa Brava is ook een ideale bestemming voor een kindvriendelijke vakantie. De Costa Brava is een plek waar je kunt genieten van warme temperaturen, zon, zee en strand. Heerlijk voor als je samen met je kinderen wilt kunnen genieten van een heerlijke rustige vakantie. Er zijn genoeg kindvriendelijke accommodaties te vinden aan de Costa Brava. Denk bijvoorbeeld aan vakantieparken, hotels of vakantiehuizen. Op de vakantieparken wordt er vaak voor entertainment gezorgd, zodat je kinderen zich elke dag uit kunnen leven. De Costa Brava is zeker de moeite waard om op je lijstje te zetten voor kindvriendelijke bestemmingen!

Drenthe

De provincie Drenthe in Nederland is ook een goede bestemming om op vakantie te gaan met het hele gezin. Drenthe is een heerlijke plek voor als je wilt genieten van natuur en rust. In Drenthe zijn er ook genoeg accommodaties te vinden waar je terecht kunt met kinderen. Nederlandse vakantieparken zijn erg in trek bij gezinnen. Er is op het vakantiepark genoeg te doen voor kinderen en volwassenen. In Drenthe kun je verschillende bezienswaardigheden bekijken, zoals de populaire hunebedden bijvoorbeeld. Ook weer een bestemming om in overweging te nemen voor een gezinsvakantie!

​​​​​​​Met al deze inspiratie kun jij alvast een kindvriendelijke vakantie gaan plannen!

Ga terug naar blog

RUIM 100.000 PARTICULIERE VAKANTIEHUIZEN