Huisje huren op Texel

Hoe fijn is het als je kunt denken aan huisje huren op Texel? Met de boot naar Texel, dat is al een mooie ervaring op zich. Je ziet tijdens het varen het vasteland steeds kleiner worden terwijl je dichterbij je vakantiebestemming komt. Je kunt alles online regelen, een kaartje voor de overtocht en het verblijf op Texel. Bekijk alle opties voordat je reserveert. Er is zoveel mogelijk. Texel is in elk seizoen de moeite waard om te bezoeken.

Genoeg te doen op Texel

Je vermaakt je er prima ook als je van plan bent er een lange vakantie van te maken. Wat jouw interesse ook is, je vindt het op Texel: gezellig winkelen, een terrasje pakken in een dorpje of de stad, maar zeker ook in de strandpaviljoens kun je nadat je bent uitgewaaid tijdens een strandwandeling genieten van iets lekkers, een tochtje naar de vuurtoren en ook de zeer diverse natuur (onder andere de Slufter) zul je niet snel vergeten. Het is aan te raden om Texel op de fiets te verkennen, je ziet zoveel meer en stapt af als je iets van dichterbij of langer wilt bekijken. Gaan er kleine kinderen of een hond mee, huur een fietskar.

Huisje huren in allerlei prijsklassen op Texel

Wil je een paar dagen of langer op Texel verblijven dan huur je een gezellig huisje of appartement. De luxe bepaal jij, er is een ruim en zeer gevarieerd aanbod, waardoor ook jouw wensen en eisen kunnen worden ingewilligd. Je reserveert een vakantieaccommodatie eenvoudig online. Je ziet meteen welke huizen er wanneer vrij zijn. Het zal nog moeilijk kiezen zijn uit zoveel mooie locaties en comfortabele vakantieverblijven, die allemaal compleet en heel gezellig zijn ingericht. Het ontbreekt je aan niets. Wellicht is het erg praktisch om voordat je op vakantie gaat een lijstje te maken met de bezienswaardigheden die je zeker wilt bezoeken. Texel wordt online uitvoerig beschreven.

Alles vind je op Texel

Op Texel vind je ruimte, rust en natuur, maar je kunt ook de karakteristieke dorpjes bezoeken met de leuke winkeltjes en de streekproducten proeven. Uiteraard kun je er leuke souvenirs kopen voor de thuisblijvers (of voor jezelf). De mooie stranden en fraaie natuurgebieden lokken je naar buiten. Een fietstocht naar de vuurtoren hoort daar zeker ook bij. Laat de auto staan bij je vakantieverblijf en ga er te voet of met de fiets opuit. Maak gebruik van de wandel- en/of fietsroutes en je komt op plaatsen waar je met de auto niet komt.

Familiehuisje huren op Texel

Zoek je een groot vakantieverblijf voor jouw vriendengroep of ga je met de familie op vakantie? Naast veel andere vakantieverblijven kun je groepshuizen en familiehuizen op Texel huren. Een vakantievilla voor 10 personen, een boerderij voor 6 personen. Huisjes naast elkaar. Jij kiest waar de voorkeur naar uitgaat. Door de kaart van Texel te bekijken kun je een goede keuze maken op welk deel van het eiland jij vakantie wilt vieren. Dat kan in een huisje op een villapark, in een studio, in een hotel, appartement of op de camping.

​​​​​​​Met behulp van de filter op de site van de aanbieders kun je eenvoudig zien waarvoor je kunt kiezen en wat er allemaal is inbegrepen bij de vakantie die je gaat boeken. Als je geïnteresseerd bent hoe anderen de vakantieverblijven hebben ervaren, lees je de beoordelingen. En zoals je dat doet bij alles wat je online regelt en koopt, maak je gebruik van de optie om prijzen te vergelijken. Door je emailadres aan een aanbieder door te geven kun jij je inschrijven voor een nieuwsbrief of berichten over interessante deals. Je bent dan zonder extra kosten snel op de hoogte van de nieuwtjes en leuke aanbiedingen.

Huisje huren? De moeite waard!

Het is geheel vrijblijvend dus wat houdt je tegen? Wil jij met jouw familie oma en opa verrassen door met de gehele familie op vakantie te gaan? Op Texel zal iedereen, jong en oud, het naar zijn/haar zin hebben door de vele mogelijkheden van ontspanning in de natuur, de bossen en aan het strand. En ook de liefhebbers van een actieve vakantie, denk aan de watersport, wandelen en fietsen over het eiland, musea bezoeken, wadlopen of het beklimmen van de vuurtoren, komen op Texel niets tekort. Een ticket voor een bezoek aan de vuurtoren boek je vooraf online.
​​​​​​​
​​​​​​​Het uitzicht na een klim van 118 treden is grandioos, dat wil je niet missen als je op Texel op vakantie bent. Weetje: de hond mag niet mee naar boven in de vuurtoren. Tip: degelijke schoenen zijn aan te bevelen, dus geen slippers. Vanwege de veiligheid en om iedereen een goed uitzicht te bieden mogen er een beperkt aantal mensen tegelijkertijd naar boven. Het aantal wordt geregeld door tickets met tijdslot online aan te bieden.

Ga terug naar blog

RUIM 100.000 PARTICULIERE VAKANTIEHUIZEN