​​​​​​​Vakantiehuis huren Frankrijk

Als je op vakantie wil, kan er gekeken worden naar een huisje huren Frankrijk. Je hebt dan tal van mogelijkheden waar je vakantie kunt vieren en daar gaan we graag wat dieper op in. Bourgondië is mooi, maar ook de Dordogne, Aquitanië en de Ardèche zijn ook echt de moeite waard. Deze plaatsen komen in dit artikel aan bod en is daarom ook de moeite waard om je in te verdiepen!

Bourgondië huisje huren, iets voor jou?

Als je houdt van diverse landschappen, dan zou je kunnen kiezen voor een huisje huren Bourgondië. Je vindt er mooie heuvels en prachtige brede rivierdalen. Je gaat hier heerlijk ontspannen en van de natuur genieten. Als je van wandelen houdt, dan kom je hier tijd tekort! Mountainbiken is ook echt de moeite waard, net als het kijken in de eindeloze wouden en genieten van de rivieren en bronnen. Eten kun je hier ook heel lekker, in de avond een lekker drankje erbij en dan heb jij een complete vakantie.

Wie gaan er mee op vakantie?

Iets te vieren? Kies dan voor een huisje huren Frankrijk want je kunt hier met grote gezinnen vakantie vieren. Jong en oud zijn hier meer dan welkom. Een gezellig vriendenweekend kan ook, of samen een romantisch weekje weg, je kunt bij ons alles regelen en dan snel genieten van de mooie vakantie die er aan zit te komen. Ook als je eens met je hele familie weg wil, is Frankrijk een prima land om heerlijk tot rust te komen en ook wat activiteiten te ondernemen. Alles is mogelijk, wandelen, ontspannen, fietsen, winkelen, maar het gaat vooral om het aspect even weg uit je eigen omgeving. Kom tot rust, geniet van alle nieuwe indrukken en kom nader tot elkaar. Dit is iets wat hier zeker goed gaat komen in het mooie Frankrijk.

Op vakantie naar de Dordogne

Je houdt van water en grotten, authentieke dorpjes en een mooie natuur? Dan is de Dordogne een plaats waar je echt naar toe moet gaan! Dit is een mooie valleistreek, je vindt er meer dan 1000 kastelen en dit is dan ook een erg populaire bestemming. Eigenlijk zijn er het hele jaar door wel veel mensen te vinden die hier komen genieten. Jong en oud vermaken zich hier ook prima. Middeleeuwse dorpjes zijn echt de moeite waard om te bezoeken, en de groene heuvels zijn heel mooi om te zien. Ga eens lekker kanoën en dan kun jij echt de mooiste plekken ontdekken. Wandel langs de wijngaarden en slenter over de boerenmarkt, je gaat hier echt veel van de omgeving leren kennen en dat is echt genieten. Een huisje huren Frankrijk kan online geregeld worden en dan kan het aftellen beginnen.

Aquitanië vakantie vieren, kies hier jouw vakantiehuisje

Kies voor een zuidwestelijke Franse regio, en dan kom je terecht in Aquitanië. Hier ervaar je veel mooie landschappen heel verschillend en dan kun je denken aan mooie wijngaarden van Bordeaux, een vallei van de Dordogne en de bergen van de Pyreneeën. Je vindt er ook nog eens veel mooie zandstranden, er zijn schaduwrijke pijnboombossen te vinden achter de unieke duinen. Watersporten kun je hier ook heel goed, net als wandelen en fietsen. Steden zijn er meer dan genoeg om te ontdekken en als je van wandelen houdt, dan heb je hier meer dan genoeg om te ontdekken. Met de kinderen kun je hier ook veel ontdekken, neem je watersportspullen mee of huur het hier, het kan allemaal. Je kunt er ook lessen volgen als het voor jou de eerste keer is en dat is dan ook erg leuk om eens te ervaren.

Naar de Ardèche

Rivierkloven, mooie en ruige landschappen, adembenemende watervallen, grotten en indrukwekkende dorpjes, er valt veel te ontdekken in de Ardèche. Je gaat echt genieten van de gezelligheid in dit plaatsje. Er is altijd sprake van een gezellige sfeer en het klimaat is hier erg zonnig! Het hele jaar door kunnen mensen hier volop vakantie vieren en het is aan jou wanneer jij tijd hebt om te gaan. Het is wel aan te raden om voor een huisje huren Frankrijk te kiezen als je hier vakantie wil vieren, dit kan met jong en oud! Iedereen zal zich hier prima vermaken en komt niets tekort.

Ga terug naar blog

RUIM 100.000 PARTICULIERE VAKANTIEHUIZEN