​​​​​​​Huisje huren met de hond

Op vakantie met jouw hond, kies voor huisje huren in Nederland. Er zijn prachtige vakantieparken in elke provincie van Nederland te vinden, die je uitnodigen om er een heerlijke periode te verblijven. Een park waar jij en jouw hond welkom zijn en waar voorzieningen voor de hond aanwezig zijn. Denk aan een uitlaatstrook, bakken om de poep zakjes in weg te gooien, een plek dichtbij het strand of het bos, maar soms ook een tuin die is omheind door een haag. Kortom alles is aanwezig waar jij en je hond behoefte aan hebben. In welke provincie wil graag vakantie vieren? Als je dat voor jezelf duidelijk hebt kun je gericht op zoek naar huisje huren. Wil je het gehele aanbod bekijken dan zul je daaruit veel inspiratie halen.

En de hond gaat mee op vakantie....

Een grote hond neemt behoorlijk wat plaats in, daarom de volgende tip. Kies voor een huisje dat groter is dan je voor het aantal personen dat met je meegaat nodig hebt. De hond ligt dan niet in de weg en kan een eigen plek krijgen in de vakantieaccommodatie. Wil je Nederland verkennen? Dan is de meest fijne en ontspannen manier om dit te doen door een huisje in de betreffende provincie te huren. Van daaruit kun je tochtjes maken en veel van de omgeving bekijken.

Als er een hond met je meegaat dan zullen de uitstapjes daar op worden aangepast. Een hond mag niet overal mee naar binnen, denk aan een museum en een restaurant bijvoorbeeld. Is de hond enkele dagen aan het vakantiehuisje gewend, dan kan hij er wel enkele uren alleen zijn als je zonder hem iets wilt ondernemen. Veel gezelliger is het echter als hij met je mee kan gaan en daarvoor zijn opties genoeg. Plan je vakantie goed en bekijk van te voren wat je in een bepaalde provincie allemaal wilt bezoeken. En kom je voor de rust….. alle vakantiehuisjes zijn gezellig ingericht dus een dag thuisblijven zal je ook prima bevallen.

​​​​​​​Neem voor de hond een grondpen, bodempin of aanlegspiraal mee, zodat je de hond buiten vast kunt leggen aan een lange hondenlijn, waardoor hij voldoende bewegingsruimte krijgt zonder dat hij met de buren kennis kan gaan maken en jij rustig een boek kunt lezen. Er zijn ook netten te koop waarmee je een groot deel van de tuin kunt afzetten waar de hond vrij kan lopen, zodat de hond binnen en buiten zijn vrijheid heeft.

Vakantie met hond, huisje huren

Een ontspannen manier om met de hond op vakantie te gaan is een verblijf in een vakantieaccommodatie. Huisje huren is de manier bij uitstek om er samen opuit te gaan. In een tent kan de hond namelijk alle kanten op of je moet hem constant vastleggen. Dat is niet prettig voor hem, zeker als hij dat niet gewend is. In een huisje kan hij zich vrij bewegen en bij de huisjes zit in de meeste gevallen een fijne tuin. Let daar speciaal op bij het reserveren als de hond meegaat. Bij de meeste huisjes waarin een hond welkom is, zal daar zeker al rekening mee zijn gehouden. Huisje huren zorgt ervoor dat je alles bij de hand hebt zonder gesjouw met potten en pannen. Alles wat je nodig hebt tijdens je verblijf is aanwezig.

Wat is er mogelijk?

Op de website zie je precies wat je kunt verwachten. Het wordt je erg gemakkelijk gemaakt door volledig ingerichte huisjes te verhuren, maar daarom heb je vakantie, toch? Zelf dien je eraan te denken om het dierenpaspoort mee te nemen, zijn voer en slaapplek (kussen, deken). Voor kleine hondjes eventueel een mandje als het in de auto past. Ook de bench kan mee, deze is namelijk opvouwbaar. Het is een veilige plek voor jouw hond op een vreemde plek. Uiteraard ligt hij niet de hele dag in de bench, vakantie is plezier voor iedereen die bij je is, ook voor de hond.

Huisje huren, reserveer op tijd

Gaat de hond dit jaar met je mee op vakantie? Ga je daarom een huisje huren op een vakantiepark? Reserveer op tijd, zoals dat ook moet als je een plekje voor hem in een pension wilt regelen. De mooiste vakantieplekken zijn steeds snel weg. Wil je dus wat te kiezen hebben doe het op tijd. Er kan dan met jouw eisen en wensen rekening worden gehouden. Een plek aan zee, dichtbij of in de bossen, in een natuurpark, een huisje aan het water? Bekijk op de site het grote aanbod en maak je keuze. Vervolgens is het belangrijk jouw keuze snel door te geven, want veel mensen boeken hun huisje lang voordat ze op vakantie willen gaan. Wellicht heb je geluk en krijg je te maken met een vroegboekkorting. De site geeft je alle info die je nodig hebt. Daarnaast zijn er veel opties waaruit je een keuze kunt maken, een filter helpt je daarbij. Bij het zien van zoveel aantrekkelijke huisjes kun je bijna niet wachten totdat het vakantie is.

Huisje huren tot in de puntjes geregeld

Met het gezin waartoe ook de hond behoort op vakantie in binnen- of buitenland, huisje huren regelt het voor jou tot in de puntjes. Geef je wensen en eisen door en het voor jou meest ideale en geschikte huisje staat voor je klaar in de periode die jij reserveert. De site is overzichtelijk en duidelijk, het aanbod groot en de afbeeldingen zorgen ervoor dat je vandaag nog wilt vertrekken. Eropuit met gezin, partner en de hond, de huisjes van huisjehuren.nl zijn zodanig ingericht dat het je aan niets ontbreekt. Bekijk de site en je ziet wat deze aanbieder voor je letterlijk en figuurlijk in huis heeft. Reserveer op tijd, want velen weten de weg hiernaartoe te vinden. Vakantie plannen is vooruit denken en ver vooruit boeken, zodat de voorpret kan beginnen. Tip: gaat de hond mee, kijk waar hij welkom is zodat jullie samen gaan genieten. Je krijgt een hondvriendelijk huisje en een geschikte plek waar je heerlijke wandelroutes vindt in de bossen, in natuurgebieden, aan het water of dichtbij zee. Maak werk van je vakantie door nu al te kijken wat de opties zijn en vooral om niet achter het net te vissen.

Ga terug naar blog

RUIM 100.000 PARTICULIERE VAKANTIEHUIZEN