Heb je een vakantiewoning in Nederland, in een land in Europa of daarbuiten dat je voor de verhuur beschikbaar stelt? Dan wil je natuurlijk dat het je gasten aan niets ontbreekt. En als je zelf tijd in de vakantiewoning doorbrengt dan geldt dat natuurlijk ook voor jou en je gezin. Mensen die op vakantie gaan willen graag verwend worden met luxe die ze thuis niet hebben. Voor sommigen is een ligbad al luxe, maar er zijn ook mensen die meer eisen stellen. Als je er de ruimte voor hebt dan kun je ook aan de wensen van deze groep tegemoet komen en wordt de kans dat je je huis het hele jaar door kunt verhuren alleen maar groter.

Sauna en bubbelbad

In een luxe vakantiewoning mag een sauna natuurlijk niet ontbreken. Het eenvoudigst is om te kiezen voor een infrarood sauna. Deze kan eenvoudig worden bediend door de gasten in je vakantiewoning. Om het helemaal af te maken kun je ook nog een whirlpool laten plaatsen. Als je je gasten een optimale beleving wilt geven dan is een Komoder massagestoel ook nog een optie. Deze stoelen beschikken over verschillende programma’s waarmee de gebruiker diverse spiergroepen kan laten stimuleren. Dit werkt uiteraard zeer ontspannend en kan ook zeker een positieve invloed hebben op bepaalde reumatische aandoeningen.

Het oog wil ook wat

Natuurlijk kies je voor comfort als het gaat om het uitkiezen van meubels voor je vakantiewoning. Maar zeker als het om een luxe verblijf gaat wil het oog natuurlijk ook wat. Je kunt advies vragen aan een interieurdeskundige maar het is natuurlijk ook heel leuk om online op zoek te gaan naar mooie meubels. Een comfortabel bankstel met een charmante salontafel. Een royale eethoek waar het hele gezelschap van maaltijden kan genieten. Slaapkamers met comfortabele bedden en voldoende kastruimte voor kleding. Niet iedereen vindt het prettig om uit zijn koffer te leven. Een goed ingerichte keuken, voorzien van de nodige apparatuur is natuurlijk ook een must. Een vaatwasser en koffiezetapparaat zijn eigenlijk basisbehoeften vandaag de dag. Je kunt van dat koffiezetapparaat natuurlijk ook een luxe apparaat maken dat allerlei soorten koffie produceert.

Levering van spullen in het buitenland

Als je online massagestoelen bekijkt voor je vakantiehuis op Curaçao dan is het wel belangrijk dat je weet of deze spullen ook naar hun eindbestemming kunnen worden verscheept en zo ja hoelang dit gaat duren. Vanuit Nederland kun je vaak wel zeetransport regelen of als het om een vakantiewoning in Europa gaat transport over de weg. Vervoer per vliegtuig is een optie maar de kosten zijn een veelvoud van transport over water of over de weg. Houd wel rekening met een levertijd van enkele weken. Zeetransport duurt sowieso enkele weken, en bij wegtransport is het afhankelijk van het moment waarop er ruimte is in een truck om je spullen mee te nemen.

Ga terug naar blog

RUIM 100.000 PARTICULIERE VAKANTIEHUIZEN