Betaalbare houten blokhutten van kwaliteit

Een extra woonruimte in de achtertuin wordt steeds populairder. Steeds meer mensen werken deels of geheel vanuit huis en hebben behoefte aan een aparte werkruimte, waar in alle rust de aandacht op werkzaamheden kan liggen. Vaak is het binnenshuis alsnog erg onrustig, door aanwezigheid van kinderen of huisdieren. Een uitstekende oplossing kan dan het plaatsen van een blokhut zijn. Deze zijn in verschillende uitvoeringen, maten en stijlen verkrijgbaar en kunnen een aangename plek zijn om je in terug te trekken. Houten blokhutten zijn multifunctioneel en kunnen voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Een blokhut kan achter in de tuin worden gezet en dienstdoen als extra woonruimte, waarin gewerkt, geleefd en gespeeld kan worden.

Hoogwaardige blokhutten van hout

Bij Lugarde kun je verschillende stijlen blokhutten vinden. Ruim 40 jaar worden bij Lugarde blokhutten ontworpen en geproduceerd, waardoor je profiteert van vakmanschap, kwaliteit en visie. Als marktleider in zowel Nederland als Engeland weet deze expert precies waar de behoeften liggen van klanten die blokhutten aanschaffen. Alles wordt in werking gesteld om de blokhut geheel naar wens te leveren, zodat je hier volop gebruik van kunt maken. Prachtige blokhutten kunnen worden gemaakt en geproduceerd, die geheel aan de verwachtingen voldoen en waarin je optimaal kunt vertoeven, voor werk of persoonlijke doeleinden. Je kunt rekenen op hoogwaardige en betaalbare blokhutten van hout, die tot de verbeelding spreken en praktisch zijn in gebruik.

Blokhut met overkapping of luifel

Een blokhut kan in diverse uitvoeringen worden besteld. Een blokhut meet een luifel of overkapping is hierin uiterst populair. Je beschikt hierdoor over zowel een afsluitbare ruimte, maar ook over een overdekte ruimte. In de blokhut kun je werken, tuinmeubelen of gereedschap opslaan, terwijl je in het overkapte gedeelte loungestoelen of een barbecue kunt plaatsen. Zo heb je ook op dagen van regen een plek in de tuin waar je alsnog kunt loungen of kunt genieten van gezellige avonden met vrienden en bekenden. Een blokhut met overkapping of luifel maakt het mogelijk om voor langere periodes te genieten van de achtertuin, naast zonnige dagen waarin dit vanzelfsprekend is. Je hoeft zo niet snel alles naar binnen te brengen, zodra het begint te regenen, maar kunt in alle rust genieten van de tuin, het gezelschap en het getik van regen op het dak van de overkapping.

Extra woonruimte in de tuin

Een blokhut in de achtertuin biedt veel mogelijkheden. Naast dat het een extra opslagruimte biedt voor tuinspullen en – meubilair, kan een blokhut eveneens dienstdoen als extra woonruimte. De blokhut kan fungeren als een kantoor voor thuiswerkers, of als atelier of studio voor creatievelingen. Je kunt hierin schilderen, boetseren, schrijven naar hartenlust, zonder dat je gestoord wordt door de gebruikelijke rumoerigheid binnenshuis. Door de luifel of overkapping kun je in de pauze even heerlijk ontspannen in loungestoelen en genieten van alle pracht die je tuin te bieden heeft. Je verrijkt het tuinleven door het plaatsen van een knusse houten blokhut, waar je jarenlang profijt van ondervindt.Ga terug naar blog

RUIM 100.000 PARTICULIERE VAKANTIEHUIZEN