​​​​​​​Huisje huren in Italië

Inpakken en wegwezen, je hebt de vakantie verdiend. Welk land zal het dit jaar worden? Goede voorbereidingen zijn essentieel en dat begint met het kiezen van een land en een goede vakantieverblijfplaats aldaar. Kies je voor huisje huren dan ben je verzekerd van een comfortabel en compleet vakantiehuisje of appartement, het maakt niet uit in welk land. Als de voorkeur uitgaat naar het buitenland zal vaak voor het zonnige Italië worden gekozen. Dit land is populair bij velen en daarbij speelt het fraaie weer een grote rol, maar ook de vriendelijke bevolking, het lekkere eten, de middeleeuwse steden, de kust, de bergen. Wil je niet te ver reizen, weet dan dat je bijvoorbeeld binnen één dag met de auto in Noord-Italië bent. Met een overnachting erbij kun je verder het land ingaan.

Het Gardameer in Italië

Wie kent het niet: het Gardameer? Ook al ben je er nooit geweest de naam zul je wel eens gehoord hebben. Omring jij je graag met prachtige natuur? Dan is het Gardameer en haar omgeving een plek die je gezien moet hebben. Vind je het daar te druk, dan ga je iets verderop en zoekt de rust op plaatsen die even aantrekkelijk zijn. Het Gardameer met haar fraaie stranden is niet het enige dat mensen aantrekt. Het prachtige water en de bergen die het omringen, gezellige binnensteden met restaurantjes zorgen ervoor dat je tijd tekort zult komen. Jouw verblijf aldaar, een appartement, een villa of een vakantiehuis en zelfs een landhuis kun je reserveren om de nachten door te brengen.

​​​​​​​Echter ook wanneer je een rustdag neemt is het heerlijk vertoeven als je kiest voor een huisje van huisje huren. Op de site staan foto’s en duidelijke omschrijvingen van de mogelijkheden. Je vindt er gegarandeerd een vakantieaccommodatie die alles heeft wat jij zoekt. Wel op tijd je reservering plaatsen voor een strandvakantie of een stedentrip, eventueel met excursie.

Romantisch uitstapje naar Toscane in Italië

Wil je een stukje verder reizen dan Noord-Italië dan kun je het romantische Toscane bezoeken met steden als Pisa, Lucca en Florence in Midden-Italië. Bekend om de historie, de wijn en het cultureel erfgoed. Ben je aan de westkust van Toscane kies dan voor een tochtje over het water naar Elba. Lekker niksen aan het strand is uiteraard ook een optie in jouw vakantie. Het fijne van vakantie vieren is dat je zorgeloos kunt zijn, dus geen zorgen over een overnachting bijvoorbeeld. Regel deze via huisje huren en je hebt gegarandeerd een huisje of appartement naar je zin, compleet en comfortabel en dat tegen een aantrekkelijke prijs. Bekijk het aanbod en plaats je reservering om verzekerd te zijn van een plek in de vakantie.

Huisje huren aan de Amalfikust in Italië

Een heel bijzondere ervaring is een vakantie aan de Amalfikust in Zuid-Italië. Een prachtige plek om te gaan ontdekken. Rotsen en adembenemende kliffen, citroenbomen en prachtig zeewater, je kunt bijna niet geloven dat het bestaat. Kunstliefhebbers kunnen hun hart ophalen in de plaats Ravello. Wist je dat de hele Amalfikust op de Unesco Werelderfgoedlijst staat? Heel bijzonder dat je hier via huisje huren een leuk vakantieverblijf kunt boeken voor 2 personen of een groter gezelschap. Een dergelijke vakantie is met niets te vergelijken, deze vergeet je nooit. Op de site vind je alle details over de inrichting en de omgeving van de huisjes.

Huisje huren aan de Bloemen Riviëra in Italië

De bekende Cote d’Azur gaat over in de Bloemen Rivièra. Een bloemenpracht steelt de show als alle bloemen in bloei staan. Je gaat hier echter niet alleen heen voor de bloemen, maar ook voor de prachtige kust met haar gezellige dorpjes en heerlijke restaurantjes. Je geniet er van geweldig uitzicht over het water. Door de aanwezigheid van wandelpaden komen de wandelaars aan hun trekken. Huur via huisje huren een verblijf in deze omgeving om al het fraais in alle rust te bekijken. De illustraties op de site spreken boekdelen en door het lezen van de omschrijving krijg je meteen een idee hoe de omgeving eruitziet en wat er zich allemaal in het huisje of appartement bevindt. Mis je info of heb je een vraag, neem gerust contact op met de verhuurder van de vakantieverblijven.

Ga terug naar blog

RUIM 100.000 PARTICULIERE VAKANTIEHUIZEN