​​​​​​​Vakantiehuisje huren? Waar let je op?

Je wil graag op vakantie, daarvoor wil je een huisje huren, maar dan is het nog maar de vraag waar let je zoal op als je gaat boeken? We hebben voor jou een paar tips waar je naar kunt kijken en dan moet je goed weten wat je wil en dan is je vakantie huisje ook zo geboekt!

Aandachtspunten huisje huren

Bij een huisje huren voor de vakantie is het goed om op een paar punten te letten:
- Hoe groot is het vakantiehuisje? Voor hoeveel personen is er plaats?
- In welke regio bevindt het zich? Is het er druk of ga je buiten het seizoen?
- Wat is er zoal te doen in de regio? Is er lekker een bos of gebied in de buurt waar je kunt wandelen, zijn er winkels? - Hoe is de bereikbaarheid? Kun je je eigen auto meenemen? Waar kun je parkeren?
- Is het kindvriendelijk? Als kinderen meegaan zeker even checken!
- Mogen er honden mee? Als je vakantie pas compleet is als de hond(en) mee mogen dan is het van belang dat ze in het huisje mogen!
- Is het bestemd voor minder validen? Als er iemand minder goed kan lopen is het wel fijn als je bijvoorbeeld beneden kan slapen en douchen bijvoorbeeld.
- Is er Wi-Fi aanwezig? Zo kun je het thuis front wat laten weten hoe het gaat en zelf even wat opzoeken, wel zo handig in deze tijd. Of wil je graag even weg van alles wat moet en onbereikbaar zijn? Dan kun je kijken of er woningen zijn waar geen Wi-Fi zijn, er zijn ook mensen die hier bewust naar zoeken!
- Welke luxe heeft het huisje? Is er een vaatwasser? Is er een wasmachine aanwezig? Kun je er zelf koken? Goed om daar rekening mee te houden, want als je graag dag uitstapjes maakt kan het zijn dat je in de avond liever zelf kookt en af en toe uiteten gaat!

Welke wensen heb je bij een huisje huren?

Je moet voor jezelf goed weten wat je wil doen, wanneer ga je, met wie, hoeveel dagen, in welke regio, welke wensen heb je als je het over het huisje praat? Luxe, zoals een bad en sauna misschien, of een hottub in de tuin? Of wil je een speeltuin in de buurt of op het vakantiepark voor de kinderen? Een rustige omgeving of juist in een drukkere stad? Lekker winkelen in de buurt of liever alles met de auto doen? Het is voor iedereen anders wat hij of zij wil, maar als je denkt aan een huisje huren, dan moet je goed op een rijtje hebben waar de reis naar toe gaat. Je moet zo ook weten of je met de auto wil gaan of vliegen, want ook in het buitenland kun je een huisje huren en lekker vakantie vieren!

Tip: Boek op tijd en kies voor huisje huren!

Als je weet wanneer je vakantie hebt en weg kunt, dan kun je maar beter snel een keuze gaan maken wat het wordt dit jaar. Steeds meer mensen willen een huisje huren in zowel eigen land als in het buitenland. Je wil graag volop keuze hebben en dat kan alleen maar als je er vroeg bij bent. Denk je aan wintersport, voorjaarsvakantie of zomervakantie? Als je dat weet dan heb je de eerste stap al gezet en kan het rondkijken beginnen. Ontdek wat er is, wat iedereen wil en dan boeken maar!​​​​​​​

Ga terug naar blog

RUIM 100.000 PARTICULIERE VAKANTIEHUIZEN