​​​​​​​Carnavalsvakantie

De carnavalsvakantie kennen we ook wel onder de naam Krokusvakantie of voorjaarsvakantie en valt vaak in februari, soms in het begin van maart. Het is een periode waarin het vaak nog wat frisser kan zijn, maar het kan toch erg aangenaam zijn buiten. In ieder geval is het een heerlijke periode om er lekker even tussenuit te gaan met je partner, gezin, vrienden of familie. Sommige mensen zoeken dan gaan de plaatsen op waar carnaval wordt gevierd, anderen houden er niet van en gaan dan liever even er tussenuit. Er is voor ieder wat wils te doen, want een huisje huren kan waar en wanneer je maar wil, het hele jaar door, dus ook in de carnavalsvakantie.

Huisje huren in de carnavalsvakantie

In de carnavalsvakantie is het lekker om er even tussenuit te gaan. Een midweek, een weekend of gewoon een volle week, alles is mogelijk. Een huisje huren kan in Nederland, maar ook in omliggende landen zoals België en Duitsland. Er zijn ook mensen die graag nog wat verder weg gaan en de sneeuw opzoeken, want ook dat kan vaak nog uitstekend in deze periode. Misschien wil je wel naar Italië of naar Frankrijk, doe lekker waar je zin in hebt want wij bieden je een ruim aanbod huisjes aan die je bij ons direct online kunt huren.

Waar ga je naar toe in de carnavalsvakantie?

Een leuk huisje huren in de carnavalsvakantie in Nederland? Dit is een hele goede keuze, hier maken steeds meer mensen gebruik van. Populaire bestemmingen zijn dan de Waddeneilanden, de Veluwe en Zeeland. Het kan ook zijn dat je carnaval graag op wil zoeken en het gezellig mee wilt vieren, dan moet je toch wel naar Noord-Brabant of naar Limburg. Bekijk dan vooraf goed wanneer dat de optocht is, want dat is voor de kinderen erg leuk om eens mee te maken en verkleed je verkleedkleren niet! Het is goed om de sfeer eens te proeven, en als het je dan goed bevalt kun jij in deze periode vaker een huisje huren. Er zijn ook mensen die er niet zo van houden en zij gaan dan liever naar het strand bijvoorbeeld en zoeken meer de rust op. Je moet doen waar jij gelukkig van wordt in de carnavalsvakantie en daar helpen wij je graag bij met ons aanbod vakantiehuisjes welke je hier kunt huren.

Een andere optie die je hebt is dat je naar België gaat, dan kun je denken aan Brugge, Antwerpen, Gent, Oostende, Knokke-Heist of misschien wel aan Brussel. Duitsland is ook erg populair en dan kun je denken aan een huisje huren in Beieren of een huisje huren in het Zwarte Woud, waar het prachtig is.

​​​​​​​Spanje is ook altijd een prachtige bestemming, bij ons kun je daarvoor bijvoorbeeld een huisje huren aan de Costa Brava of een huisje huren in de Spaanse Pyreneeën. Als je liever Frankrijk gaat dan kun je een huisje huren in de Provence of een huisje huren in Bretagne. Italië kan uiteraard ook en dan kun je bij ons bijvoorbeeld een huisje aan het Gardameer of in Zuid-Tirol.

Aandachtspunten carnavalsvakantie huisje huren

Als je een vakantiehuisje gaat huren in de carnavalsvakantie, dan zijn er nog een paar dingen waar je aan moet denken:
​​​​​​​
• Hoeveel dagen ga je een huisje huren?
• Met wie ga je op vakantie? Ga je met de auto of met het vliegtuig op vakantie?
• Wat is je budget?

Als je op deze vragen een antwoord hebt, dan kun je bij ons gericht een huisje huren voor de aankomende carnavalsvakantie. Een heerlijk moment waar je naar uit kunt kijken. Heb jij er ook al zoveel zin in? Bekijk dan ook onze leuke aanbiedingen, want hoe eerder je boekt, hoe groter de kans is dat jouw accommodatie nog vrij is!

Online carnavalsvakantie huisje huren bij ons

Je weet wat je wil en dat is fijn want dan kun je bij ons je carnavalsvakantie huisje huren! Het kan echt met een paar drukken op de knop geregeld zijn en dan weet jij direct waar je aan toe bent. Aftellen kan dan direct beginnen want je hebt toch ook zin om te gaan? Er is altijd genoeg te beleven en te ontdekken bij de huisjes die je bij ons kunt huren in binnen- en buitenland. Daarom wensen we jou alvast een hele mooie tijd gedurende de carnavalsvakantie, maar ook veel plezier met alle voorbereidingen. Je komt namelijk al echt in de stemming als je ons aanbod bekijkt en nagaat waar dat jij binnenkort lekker vakantie kunt vieren.

Ga terug naar blog

RUIM 100.000 PARTICULIERE VAKANTIEHUIZEN