Ultieme luxe op vakantie

Deze enorme 380.000 vierkante meter grote villa beschikt over een openluchtbioscoop aan het zwembad, een bowlingbaan en een landingsplatform voor helikopters, om maar even wat te noemen.

​​​​​​​We zijn nog in gesprek met de eigenaar of we ook deze woning mogen verhuren, maar tot nog toe komen we niet overeen met de huurprijs...We zullen dus nog even door moeten gaan met onderhandelen.

Villa Classic | Corfu

Villa, "Classic", is gelegen op een benijdenswaardige plek, nl. op een volledig groene heuvel naast de traditionele Danillia nederzetting en is gebouwd in 2004.

Bekijk de villa

Villa Christal | Tenerife

Madre mia, wat een heerlijk luxe villa! Villa Christal is een ruime en zeer comfortabele villa en werkelijk van alle gemakken voorzien, hier ontbreekt het u aan niets.

Bekijk de villa

Chateau | Frankrijk

Hoogstaande restauratie van dit stijlvolle kasteel met alle mogelijke luxe en een garantie voor een zorgeloos verblijf. Perfecte locatie voor het geven van bijvoorbeeld een bruiloft

Bekijk het Chateau

Vistabuena | Sicilië

De statige en elegante residentie biedt een prachtig uitzicht op de zee en de baai van Taormina, mooi om te zien, zowel overdag als 's nachts, vanuit het spectaculaire infinity pool en de grote terrassen.

Bekijk de villa
Ga terug naar blog

RUIM 100.000 PARTICULIERE VAKANTIEHUIZEN