Costa Blanca Spanje

Veilig op vakantie in 2022

Het was al de trend in 2020 en 2021 om een vakantiehuis te huren in Spanje, in plaats van een hotel of resort. Weinig andere mensen in de buurt en dus lekker veilig met betrekking tot het corona virus. En zo gek is dat helemaal niet.


Vakantiehuizen aan de Costa Blance
Vakantie huis boeken in Spanje

Spanje staat vol met de mooiste mini paleisjes inclusief eigen zwembad en het mooiste uitzicht. Neem als voorbeeld het plaatsje Moraira. Een heel gezellig oud vissersdorpje aan de Costa Blanca. Ook trouwens een populaire bestemming om te overwinteren. Steeds meer toeristen ontdekken dit gedeelte van de Costa. Moraira behoort tot 1 van de leukste vissersdorpjes van Spanje.
​​​​​​​

Vakantie in Moraira betekent vooral op een relaxte manier genieten van alles wat het dorp te bieden heeft.

​​​​​​​Overdag lekker aan één van de mooie stranden of het zwembad van je villa. ‘s Avonds kun je lekker uiteten gaan en wellicht daarna nog wat winkelen of mensen kijken op één van de vele terrassen.

​​​​​​​Toeristen die in Moraira verblijven komen vooral om tot rust te komen en te genieten. Je hoeft hier niet heen te gaan om adrenalinekicks te krijgen in 1 of ander pretwark, want die zijn er niet in de directe omgeving. Veel toeristen die naar Medaira gaan, komen niet voor de eerste keer hier. Heb je deze streek ontdekt, dan kom je hier zeker nog eens terug.

Casa Chloe

Dit paradijsje ligt in een rustige, groene villawijk van Moraira en nabij de mooie zandstrandjes van onder andere La Fustera, Moraira en El Portet.

Bekijk deze villa

Casa Afuera

Typisch Spaanse villa met authentieke details op een mooie lokatie met een grote tuin en prive zwembad. Vanuit de villa heeft u een prachtig uitzicht over Moraira. 

Bekijk deze villa

Vakantiehuis huren in Spanje
Als je hier bent, hoeft het niet alleen maar "rustig" te zijn, de steden Dénia, Xàbia, Calp, Benidorm en Villajoyosa liggen vlakbij en kun je zo heenrijden om midden in de drukte uit te komen.

TIP: Als je gaat zoeken naar een huis in Modaira of omgeving, houdt er dan rekening mee dat je meer buiten dan binnen leeft. Een leuk terras met voldoende schaduwplekken bij het zwembad is leuker en functioneler dan een hippe badkamer of slaapkamer.

RUIM 100.000 PARTICULIERE VAKANTIEHUIZEN