​​​​​​​Huisje huren in België

Ga je op vakantie naar België? Heb je er wel eens aan gedacht om een vakantiehuis in België te huren? Pak de auto en je bent zo in België. Er zijn diverse mogelijkheden, voor ieder wat wilt. Wil je een vakantiehuis in België met privézwembad, een vakantiehuis aan de kust of juist een vakantiehuis in de Ardennen? Alles is mogelijk. Van een huisje huren aan de kust tot een charmante boerderij in het mooie Vlaanderen. Of wat dacht je van een prachtig gelegen authentiek landhuis in Belgisch Limburg?

Een vakantiehuis met zwembad is natuurlijk heerlijk, vooral in de zomer. Er zijn ook vakantiewoningen te huur met een overdekt zwembad, dus dat is ook in de winter erg lekker. Soms kun je ook kiezen voor een vakantiebungalow op een vakantiepark met zwembad. Dan ben je, naast het zwembad, direct van alle gemakken voorzien. Lekker genieten van alle voorzieningen die het park te bieden heeft en je dan ‘s avonds weer lekker terugtrekken in je eigen vakantiehuis. Ook steden als Brussel zijn erg in trek bij vakantiegangers. Lekker vanuit je huisje met de auto naar de stad en genieten van de Grote Markt in het centrum of eventjes het Atomium bezichtigen. Het Atomium bestaat uit 9 grote bollen, waarvan er 5 te bezichtigen zijn, en werd in 1958 gebouwd voor de Wereldtentoonstelling. Of wat dacht je van een vakantiehuisje huren in Antwerpen, de diamantstad met zijn voornamelijk joodse diamantairs? Vooral de winkelstraat de Meir is zeer populair. Je eigen vakantiehuis huren is een prima uitvalsbasis om deze steden te bezoeken.

Ondek de Belgische kust

In België kun je lekker genieten van de brede zandstranden, prachtige duinen en gezellige badplaatsen en natuurlijk niet te vergeten de gastronomie en de gastvrijheid.Elke badplaats heeft zijn eigen sfeer en eigen authenticiteit. Je hoeft je er nooit te vervelen.

Wandelen, fietsen en zonnen

Het prachtige strand, het natuurreservaat, diverse musea en natuurlijk niet te vergeten Plopsa Coo. Of kom eventjes bij op een gezellig terrasje onder het genot van een koel Belgisch biertje. De Panne heeft eigenlijk alles.

Raften in de Ardennen

Wil je liever een vakantiehuis huren in de Ardennen, dan zijn er genoeg mogelijkheden om actief bezig te zijn. Dit gebied is als het ware een grote speeltuin voor jong en oud. In het heuvelachtige landschap kun je perfect diverse sporten beoefenen, zoals wandelen, fietsen, mountainbiken, kajakken, paardrijden, kanoën en raften.

Overnachten in een kasteel

Wil je eens een keertje echt iets anders, iets origineels? Huur dan eens een appartement in een 16e eeuw kasteel. Bijvoorbeeld in het dorpje Aywaille een de rivier de Amblève, dichtbij de grotten van Remouchamps, met prachtige uitzichten op de Franse tuin met vijvers. Een zeer geschikte locatie voor speciale gelegenheden, zoals bijvoorbeeld een bruiloft. Maar dit is natuurlijk niet de enige. In de Ardennen zijn nog veel meer fantastische kastelen waar je een kamer kunt huren. Je voelt je als prins of prinses in een waar sprookje. Lekker luieren, spelen, wandelen, wat je maar wilt. Je kunt er alles doen.

Ga terug naar blog

RUIM 100.000 PARTICULIERE VAKANTIEHUIZEN