zorgeloos genieten van uw investering!

Vakantiehuis verhuren

je vakantiehuis verhuren

Verhuren is simpeler dan ooit

Voor individuele huizen

Bent u eigenaar van een vakantiehuis en wilt u ontzorgt worden met de verhuur, maar wel controle kunnen houden over uw huis? Neem contact met ons op, wij helpen!

Voor vakantieparken

Heeft u een vakantiepark en wilt u een reserveringssysteem, website en channelmanager in 1 hebben? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.  

Voor investeerders

Bent u investeerder van een vakantiehuis?
Het enige wat u hoeft te doen is genieten van uw vakantiehuis dat voldoet aan de verwachtingen.

Waarom verhuren via HuisjeHuren.nl

Het is ons doel, alle eigenaren van vakantiewoningen met het grootst mogelijke succes te helpen bij de verhuur. Vakantiegangers kunnen via onze website(s) een vakantie in een vakantiehuis net zo gemakkelijk en veilig boeken als een hotel. Maak gebruik van onze ervaring en know-how, en haal een mooi rendement uit uw investering! 

Kiest u voor HuisjeHuren.nl, dan kiest u voor het maximaal haalbare resultaat. U krijgt alle vrijheid bij het verhuren van uw vakantiehuis. U kunt van ons platform gebruik maken zonder langlopende contracten of hoge provisie. Heeft u een reservering ontvangen buiten HuisjeHuren om of gaat u zelf gebruik maken van de woning? Geen probleem, u kunt de periode gewoon blokkeren in de beschikbaarheidskalender! Door middel van een aparte inlog kunt u zelf alle informatie op onze website beheren.

Kosten voor het verhuren van uw vakantiehuis

Een jaarabonnement voor het verhuren van een vakantiehuis bedraagt slechts € 99,00 excl. BTW per jaar. Heeft u meerdere vakantiehuizen in de verhuur ? Iedere extra vakantiewoning kost € 79.00 excl. BTW per jaar . Wij berekenen geen provisie. U betaalt bij ons geen boekingskosten, alleen een jaarlijkse bijdrage in de vorm van abonnementskosten. Voor een vast bedrag per jaar komt u nooit voor verrassingen te staan. Uw vakantiehuis wordt uitgebreid gepresenteerd op onze website www.huisjehuren.nl.

Je vakantiehuis aanmelden

Dordogne

14 okt 2021

De Dordogne is een van de meest populaire vakantieregio’s van Frankrijk. Dit dankt de streek aan het prachtige heuvelachtige landschap met uitgestrekte wijngaarden, de schilderachtig mooie plaatsjes en eeuwenoude kastelen

Lees meer
Op vakantie naar Zweden

30 sep 2020

In dit land is er geen gebrek aan spectaculaire landschappen en natuur. Er zijn wel 29 nationale parken en 3500 natuurreservaten te vinden. Boek een stuga, dit is een typisch Zweeds huisje met een simpele inrichting

Lees meer
De "Big 5" in Nederland

30 sep 2020

Nu we niet meer ver weg kunnen op vakantie voorlopig, maar we wel graag wild willen spotten, moeten we dat doen in Nederland. Maar wij hebben onze eigen Big 5. Ga op Safari met Happy Vakantiehuis.

Lees meer

RUIM 39.000 PARTICULIERE VAKANTIEHUIZEN

Onderdeel van Recreatie Online B.V.