​​​​​​​Huisje huren Frankrijk

Heb je wel eens gedacht aan huisje huren Frankrijk? Dit kan echt een heerlijke vakantie worden. Jong en oud vermaken zich hier prima, dus de vraag is wanneer heb je tijd om hier lekker vakantie te komen vieren? Frankrijk is een land wat je veel te bieden heeft. Denk eens aan de Cote D’Azur of de sneeuwgebieden zodat je hier heerlijk kunt skiën of snowboarden? Eigenlijk kun je het hele jaar door wel naar Frankrijk. Daarom is een huisje huren Frankrijk een goede optie, alleen even nagaan wat de mogelijkheden zijn.

Waar denk je aan bij huisje huren Frankrijk

Om te beginnen is het goed om na te gaan wat je wensen zijn als je naar Frankrijk wil en er een huisje wil huren. Vraag jezelf daarom af met wie je wil gaan, samen, met familie, het hele gezin of met vrienden? Gaan er honden mee of niet? Mocht dat zo zijn dan wil je natuurlijk een hond vriendelijk huisje huren in Frankrijk. In welk seizoen wil je gaan? Ga je graag in de zomer als het wat warmer is en wil je dan volop zwemmen en zonnen of ga je liever in de winter zodat je kunt skiën?
​​​​​​​​
Je hoopt dan natuurlijk dat er volop sneeuw ligt, maar voor de wintersport is Frankrijk ook een goede optie. Je zou dan rond de Kerstdagen misschien nog wel kunnen gaan, alles is mogelijk! Maar ook de vraag hoe ga je naar Frankrijk? Vliegen of liever met de auto? Wat is het budget waar je rekening mee moet houden en hoeveel dagen kun je gaan? Kortom er is veel om over na te denken, maar als je weet wat je wil dan kun je wel het beste huisje huren in Frankrijk wat je voor ogen hebt!

Tips voor een huisje huren Frankrijk

We hebben speciaal voor jou een paar tips op een rijtje gezet, zodat je je kunt laten inspireren door wat er zoal kan als je op vakantie wil naar Frankrijk. Om te beginnen zou je eens kunnen denken aan een huisje huren in de Provence. Mensen zeggen dat je hier echt gaat leven als een God in Frankrijk, en als je dat graag mee wil maken, dan is dit je kans! Je kunt er namelijk heerlijk eten, maar ook de wijn proeven die er heerlijk schijnt te zijn en dan kun je nog naar de mooie stranden, de leuke dorpjes en natuurlijk de badplaatsen! Dit gaat hoe dan ook een top vakantie worden als je hiervoor zou kiezen.

​​​​​​​Een andere optie is dat je een huisje gaat huren in Bretagne. Het staat bekend als Frans schiereiland en heeft maar liefst 1200 km kustlijn en mooie havenplaatsen. Maar je vindt er ook veel ruige landschappen en leuke historische stadjes, vol met bezienswaardigheden. Op culinair gebied ga je hier ook helemaal niets tekort komen! De mensen die hier vakantie gaan vieren, doen dat met name vanwege de lange kustlijn, de mooie vuurtorens en de vele stranden. Ook het groen is het binnenland trekt de aandacht en de afwisseling maakt je vakantie dan ook echt compleet.

Elzas, de Vogezen en Bourgondië

Je hebt vast wel eens van wat mooie plaatsen in Frankrijk gehoord zoals de historische steden Mulhouse en Colmar. Als je daar nog nooit geweest bent dan is dat sowieso de moeite waard om daarin de buurt te kiezen voor een huisje huren Frankrijk. Ga naar het oosten van de Elzas, een mooie Rijnvlakte, waar wandelen en fietsen echt de moeite waard is. Als je graag actief wil zijn tijdens je vakantie dan is de Vogezen een hele goede keuze, je vindt er namelijk 18000 km aan wandelroutes. Je kan er dus genoeg de natuur en de nodige aantal meters maken.

​​​​​​​Dan heb je nog de mogelijkheid om een huisje te huren in Bourgondië. Je vindt hier ook veel soorten landschappen, denk aan mooie heuvels of aan brede rivierdalen. Lekker ontspannen en laat je ook eens verwennen als je hier bent! Mountainbiken en wandelen kan hier ook prima, dus jong en oud zullen zich ook in deze regio meer dan goed vermaken. Kortom, Frankrijk is een land wat je zoveel te bieden heeft, en vergeet dan ook Parijs niet! Maar je maakt vaak een keuze of je gaat voor de stedentrip en drukte of wat meer voor de natuur en de stranden!

Ga terug naar blog

RUIM 100.000 PARTICULIERE VAKANTIEHUIZEN